Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین و دبیر کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست خدمات سفر استان، با بیان این‌که از ابتدای تعطیلات نوروزی ۱۰ هزار و ۴۴۲ مورد عمل جراحی توسط پزشکان مجرب و متخصص در بیمارستان‌های مشهد مقدس انجام شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مرتضی احتشام در گفت و گو و با مشهد پیام با اشاره به این مطلب که 10 هزار و 442مورد عمل جراحی در بیمارستان‌های مشهد انجام شد، اظهار کرد: این تعداد عمل از ۲۵ اسفند ماه ۹۵ لغایت هفتم فروردین ماه سال جاری در شهر مشهد انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته بهداشت و محیط زیست و خدمات سفر استان در خصوص ارائه گزارش عملکرد واحدهای بهداشتی، درمانی ستاد خدمات سفر زائران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: همه ساله در ایام خاص و نوروز خیل عظیم مسافرین و زائرین به شهر مقدس مشهد سفر می کنند.

وی تاکید کرد: رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه معاونین حوزه‌های مختلف از ماه‌ها قبل؛ تمام تلاش خود را جهت ارائه هر چه بهتر خدمات حوزه سلامت به کار بسته اند و این در حالی است؛ که هر ساله حدود ۱۰ درصد افزایش ورودی زائر به شهر مقدس مشهد را داریم؛ که این میزان افزایش، خدمات بیشتر در حوزه بهداشت و درمان را می طلبد.

رئیس کمیته بهداشت و محیط زیست و خدمات سفر استان اظهار داشت: در حوزه بهداشت طرح بسیج سلامت نوروزی را از ابتدای اسفندماه سال گذشته آغاز و پایشی از اماکن حساس، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، شهری و جاده‌ای انجام شد.

احتشام فر ابراز داشت: نظارت‌ها در قالب تیم‌های مشترک به صورت تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، بهداشت و حوزه‌های مختلف انجام شد که اثرات بسیار خوبی داشته است.

وی ادامه داد: در حوزه درمان نیز روسا و مدیران بیمارستان‌ها همه ساله از سوی معاون درمان دانشگاه دعوت و مبحث عید و نوروز برای این افراد توجیه، دستورالعمل رئیس دانشگاه بازبینی و به این بیمارستان‌ها ابلاغ می‌شود.

مدیر خدات سفر دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: تمامی ۶۴ بیمارستان استان در این مدت، فعال بود و همه اورژانس‌های بخش خصوصی نیز باید فعال باشند تا در صورت ضرورت از این فضا نیز استفاده شود.

احتشام فر ابراز داشت: بر اساس آمار، فعالیت‌های صورت گرفته از تاریخ ۱۵ اسفند ماه سال گذشته الی دهم فروردین ماه سال ۹۶ حدود ۶۴ بیمارستان و ۱۸۲ مرکز بهداشتی و درمانی در استان فعال بودند.

وی بیان داشت: ۱۸۹ پایگاه اورژانس در کنار سایر دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها(نیشابور، گناباد، سبزوار تربیت حیدریه و تربت جام) نیز در این مدت فعال بودند.

رئیس کمیته بهداشت و محیط زیست و خدمات سفر استان افزود: این پایگاه‌ها با بیش از ۲۰۱ آمبولانس و هزار نیروی فنی به صورت ۲۴ ساعته به زائران خدمات می‌دادند.

احتشام فر خاطرنشان کرد: یکی از نیازهای شدید ما مراکز دیالیز است که باید زائر دیالیزی را بدون فوت وقت دیالیز کند؛ بر این اساس ۴۶ مرکز دیالیز در استان در ایام نوروز فعال و ۴۱۷ نوبت دیالیز از زائر و مسافر در این مدت انجام شده است.

وی ضمن اشاره به این نکته که ۱۳۲ درمانگاه شبانه روزی،۴۴ مرکز دندان پزشکی و ۹۷ آزمایشگاه در این مدت فعالیت داشته اند، بیان داشت: ۲۷ ایستگاه سلامت بین راهی در این مدت اطلاعات و راهنمایی‌های لازم را به مسافران ارائه داده‌اند.

رئیس کمیته بهداشت و محیط زیست و خدمات سفر تصریح کرد: ۱۱۰ داروخانه شبانه روزی در این ایام فعال و تلاش شد تا به داروخانه‌های روزانه مراکز حساس اطراف حرم اجازه باز بودن و فعالیت کردن در این ایام نیز داده شود تا مردم نگران تهیه داروی خود نباشند.

احتشام فر اضافه کرد: پوستری تحت عنوان «راهنمای مراکز بهداشتی و درمانی شهر مقدس مشهد» نیز در اندازه‌های مختلف تهیه و در اختیار مردم قرار داده شده است که در آن شماره و مکان بیمارستان‌های دولتی، خصوصی، داروخانه‌های شبانه روزی، درمانگاه‌های شبانه روزی، مراکز خدمات جامع سلامت، مراکز آزمایشگاهی، مراکز درمان هاری، درمانگاه‌های دندان پزشکی شبانه روزی، درمانگاه‌های دیالیز، مراکز درمان سوء مصرف مواد، مراکز تصویر برداری و غیره مشخص و در مراکز حساس و پر تردد نصب شده بود.

وی خاطر نشان کرد: در حوزه درمان ۴۶۷ متخصص و رزیدنت مقیم و ۷۳۴ آنکال در حال خدمت رسانی به مردم بوده‌اند که تعدادی از بهترین متخصصان و جراحان می باشند.

رئیس کمیته بهداشت و محیط زیست و خدمات سفر استان به تعداد مراجعین به اورژانس بیمارستانی از تاریخ ۲۵ اسفند ماه سال ۹۵ لغایت هفتم فروردین ماه سال جاری اشاره کرد و گفت: ۱۵۹ هزار و ۷۲۲ نفر تاکنون به اورژانس ۱۱۵ مراجعه کرده‌اند.

وی تاکید کرد: در این میان ۴۷۰ هزار و ۵۵۰ نفر خدمات پاراکلینیک دریافت کرده‌اند و ۱۰ هزار و ۴۴۲ مورد عمل جراحی نیز انجام شده که بسیار سنگین و فرآیند پیچیده‌ای را دنبال کرده است.

احتشام فر افزود: از ۱۸۹ پایگاه حوزه فوریت‌های پزشکی، ۸۲ پایگاه شهری و ۱۰۷ پایگاه جاده‌ای، پنج اتوبوس آمبولانس و سه بالگرد از دانشگاه مشهد، سبزوار و هلال احمر در این مدت به خدت رسانی به مردم مشغول بوده‌اند.

رئیس کمیته بهداشت و محیط زیست و خدمات سفر استان خاطرنشان کرد: تنها در حوزه ماموریت‌های تصادفی دو هزار و ۳۷۳ مورد ماموریت انجام شده که از این تعداد هزار و ۶۰۸ مورد شهری و ۷۶۵ مورد جاده‌ای بوده است.

وی خاطر نشان کرد: در مجموع ۱۲ هزار و ۶۵۰ ماموریت از سوی اورژانس ۱۱۵ انجام شده است که بیش از ۹ هزار و ۱۱۳ماموریت شهری و سه هزار و ۵۳۷ مورد جاده‌ای بوده است.

احتشام فر بیان داشت: از این تعداد هفت هزار و ۴۲۸ مورد اعزامی به بیمارستان‌ها و چهار هزار و ۵۳۵ مورد نیز درمان در محل شده‌اند و برخی موارد لغو ماموریت خورده است.

رئیس کمیته بهداشت و محیط زیست و خدمات سفر خراسان رضوی گفت: در سال جاری کد زائر به اچ آی اس مراکز درمانی استان داده شد و تا این لحظه پنج هزار و ۷۱ نفر زائر و مسافر به بیمارستان‌ها و ۸۲ هزار و ۷۴۰ نفر به پاراکلینیک‌ها مراجعه داشته‌اند.

وی گفت: تامین واکسن ضد هاری در پنج نقطه مشهد، انجام آزمایشات مزدوجین و توزیع شیر مصنوعی و غیره نیز در حال انجام است.

احتشام‌فر با بیان این نکته که در بازرسی به مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی از یک ماه قبل فعالیت خود را آغاز کرده ایم، تصریح کرد: در این مدت ۱۲ هزار و ۸۸۷ مورد بازدید در این راستا صورت گرفته که از این تعداد، دو هزار ۷۲۵ مورد از اماکن عمومی بوده که از این تعداد هزار و ۳۶۲ مورد به دادگاه معرفی شده‌اند.

رئیس کمیته بهداشت و محیط زیست و خدمات سفر خراسان رضوی بیان داشت: ۶۷ مورد بازرسی از واحد تولید مواد غذایی آرایشی، بهداشتی، ۶۳۷ بازدید از داروخانه‌ها، ۷۵ مورد تعطیلی، ۷۳۰ نمونه برداری از مواد غذایی، ۳۹۱ نمونه برداری آب آشامیدنی و ۳۲ تن مواد غذایی فاسد در این مدت کشف و معدوم شده است.

وی گفت: همچنین در این مدت ۳۶۱ مورد حیوان گزیدگی، ۹۲۳ دز واکسن هاری و ۳۲ هزار و ۶۱۱ واحد سرم ضد هاری مصرف شده است.

احتشام‌فر تاکید کرد: دامپزشکی نیز با ۱۲۰ نیروی نظارتی از ۱۵ اسفندماه طرح تشدید خود را آغاز کرده و بر کشتار ۶۳ هزار و ۷۱۵ دام سبک و سنگین در کشتارگاه‌ها نظارت داشته است.

وی در پایان یادآور شد: طبق اعلام مدیر کل امور رفاهی خراسان رضوی بیش از ۹ میلیون ۳۰۰ هزار نفر زائر تاکنون وارد استان شده‌اند که تمامی این افراد در صورت نیاز، خدمات بهداشتی و درمانی همانند یک شهروند مشهدی را دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۲۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان

غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان در نشست خبری با موضوع تشریح دستاوردها و اقدامات هفته سلامت، افزود : چالش اصلی مان کمبود نیروی انسانی ماندگار در استان است و البته تاکیدی بر نیروی انسانی بومی نداریم واگر در استان ماندگار باشند، برای مان کافی است . 

جاودان گفت: در شرق استان بیشترین کمبود نیروی انسانی داریم که باعث شده است در خدمت رسانی به مردم و بیماران با مشکل مواجه شویم .

وی افزود: در زیرساخت های رفاهی نیز مشکل داریم تا به متخصصان و پرستاران خانه سازمانی دهیم‌‌ و ۱۰۰ میلیارد تومان خانه برای پزشکان و... رهن کرده ایم‌ که این مبلغ را می توانستیم برای توسعه خدمات هزینه کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی استان فعالیت دارند.

جاودان افزود:معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان بدلیل حجم‌ بالای واردات و... در اين استان ، جزو معاونت های بزرگ غذاوداروی کشور است.

وی اظهارداشت :در سال گذشته دو بیمارستان در استان افتتاح شد.

غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: بیمارستان ۵۳۱تختخوابی بندرعباس و ۲۶۴ تختخوابی نفت ستاره در جوار بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس و ۱۶۰ تختخوابی میناب در حال ساخت است.

وی افزود: ۱۹۰ پروژه بهداشتی ودرمانی در سال گذشته در استان افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان گفت: ۱۹۰ پروژه بهداشتی ودرمانی هم در سطح استان در حال ساخت هستند.

جاودان افزود: ۱۵۰۰نفر نیروی انسانی برای بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس نیاز داریم‌. البته برای تمام بیمارستان های استان که درحال ساخت است ، ۵هزار نفر نیروی انسانی نیاز داریم.

وی گغت: در سال گذشته دانشکده های غرب و شرق استان نیز راه اندازی شد‌

جاودان اظهارداشت : وزیر و معاونان وزیر بهداشت، شورای عالی انقلاب فرهنگی ،نمایندگان استان در مجلس ،استاندار و نماینده ولی فقيه در استان همواره حامی دانشگاه هستند.

وی افزود: هرمزگان در سال ۶۵ دارای دانشگاه علوم پزشکی شد.

جاودان گفت: در سال گذشته مجتمع آموزش عالی سلامت در بستک نیز راه اندازی شد‌.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان افزود: در زیرساخت های رفاهی نیز مشکل داریم تا به متخصصان و پرستاران خانه سازمانی دهیم‌‌.

جاودان گفت: به لحاظ هزینه و اعتبارات علی رغم شرایط اقلیمی هرمزگان،  اما تفاوتی باسایر استان ها نداریم که باعث بروز مشکلاتی برای اجرای طرح ها و....می شود.

وی افزود: بیمارستان ۲۶۴ تختخوابی در سفر رئيس جمهور مصوب شد که تجهیزش را پالایشگاه نفت ستاره انجام دهد.

جاودان در پاسخ برسوالی مبنی برگلایه ساکنان اطراف صنایع استان از شیوع بیماری های سرطان و...و آیا اینکه پژوهشی در این بخش صورت گرفته است، تاکید کرد:  مسائل زیست محیطی در شیوع و افزایش بیماری ها اثرگذار است و صنایع بایستی پیوست سلامت داشته باشند که مدیریت ارشد استان ،پیوست سلامت را از صنایع مطالبه خواهند کرد.  

وی در پاسخ به این‌پرسش که‌در محلات حاشیه ای که فاضلاب روان است واز طریق حشرات و حیوانات برخی بیماری ها ممکن است منتقل شود، گفت:در سال های گذشته دانشگاه های تهران و علوم پزشکی هرمزگان نیز پژوهشی در این‌بخش انجام داده اند که چه میزان بیماری ها در این‌مناطق شیوع دارد که بدلیل اینکه آب آشامیدنی و استحمام در این مناطق بهداشتی است ، میزان بیماری ها در این مناطق چندان بیشتر از سایر مناطق نیست ، اما اصلاح فاضلاب روان در محلات زمانبر است که بایستی انجام شود.

حسین پور معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ۱۲هزار نفر نیروی انسانی در استان داریم و ۴هزار نفر کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت ودرمان و.... داریم. در حال حاضر بین ۲۵تا ۷۵ درصد پست های سازمانی مان بلاتصدی هستند.

حسین پور افزود: از بیش از دوهزار نفر مجوز استخدام سال گذشته، ۹۵۰ نفر در آزمون قبول شدند، اما ۲۰۰نفرشان هنوز مراجعه نکرده اند.

وی گفت: دانشکده دندانپزشکی از سال ۱۴۰۰ شروع شده و ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۳۶ میلیارد تومان نیز امسال تعیین اعتبار شده است.

دکتر ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ۱۰۳ هزار نفر اتباع بیگانه ثبت شده در سامانه سیب ، خدمات مان را در استان دریافت می کنند.

وی افزود: درمان کودکان زیرهفت سال در مراکز دولتی رایگان است.

حامد فلاح  معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ۲۲داروخانه در سطح استان دارو برای بیماران خاص، پیوندی و...توزیع می شود‌.

فلاح افزود:در ده ماه اخیر تعداد داروخانه ها از ۱۸۰به ۲۰۵ داروخانه افزایش یافته است‌.

وی گفت:سهمیه دارویی مان بایستی از ۱.۹ درصد به ۲.۴درصد برسد.

معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی افزود: حدود۱۰۰ قلم کمبود دارویی کشوری در استان هم داریم.

فلاح گفت: ۴۰ شرکت توزیع دارویی در خارج از استان هستند که تلاش می کنیم به استان بیایند‌.

جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی در پایان گفت : شعار سلامت امسال ، " سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت " است که بایستی پیشگیری مقدم بر درمان بیماران اعضای خانواده مورد توجه قرار گیرد .

جاودان افزود:هر ایرانی بایستی یک مراقبت سلامت داشته باشد‌.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی