Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، پروفسور علی گرجی در نشست خبری نخستین همایش بین‌المللی «التهاب سیستم عصبی» که ظهر امروز در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اهداف مهم بخش علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد پرداختن به موضوعاتی است که علوم پایه و علوم بالینی اعصاب را به یکدیگر مرتبط می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کنگره «علوم اعصاب» افزود: تلاشمان این است که این دانشگاه در این زمینه به صورت یک قطب علمی در ایران و در کمتر از یک دهه با عنوان قطب علمی در جهان مطرح شود.

وی با بیان اینکه اقداماتی چون کشت سلول‌های سرطانی در این دانشگاه آغاز شده و با موفقیت پیش می‌رود، اشاره کرد: در آینده‌ای نزدیک بهره‌گیری از سلول‌های بنیادی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها همچون «ام اس»، «پارکینسون» و غیره در دستور کار قرار دارد که این حرکت اکنون در مراکز محدودی آغاز شده است.

گرجی با اشاره به کنگره بین‌المللی «علوم اعصاب» بیان کرد: ما در این همایش سرمایه‌گذاری اصلی را بر روی دانشجویان کرده‌ایم. حدود 50 تا 60 درصد کنگره برای بهره‌مندی علمی دانشجویان طراحی شده است تا از این طریق انگیزه و خلاقیت‌های آنان تقویت شده و درس را صرفا در کلاس و نمره محدود نکنند.

وی همچنین گفت: به دو نفر از دانشجویان منتخب داوران در پایان این کنگره به مدت سه ماه بورس رایگان به کشور آلمان اهدا می‌شود.

تبادل نظر دانشجویان ایرانی و آلمانی

رئیس مرکز تحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان با اشاره به برگزاری این کنگره برای نخستین بار در جهان، ابراز امیدواری کرد: این دانشگاه بتواند به عنوان لیدرهای این تاپیک در دنیا فعالیت کند.

سجاد سحاب نگاه، دبیر اجرایی کنگره «علوم اعصاب» نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه این کنگره در قالب سه روز برگزار می شود، عنوان کرد: این همایش روز سه‌شنبه، 22 فروردین ماه از ساعت 12:30 با فستیوال دانشجویی در دو قسمت ارتباطات فرهنگی با دانشگاه مونستر، سخنرانی 9 دانشجوی ایرانی و آلمانی و ورکشاپ‌های تخصصی آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه برپایی جشنواره غذا از دیگر برنامه‌های روز نخست جشنواره است که از ساعت 12:30 تا 15 پس از کارگاه‌های علمی و سخنرانی‌ها صورت می‌گیرد، از افتتاح رسمی جشنواره در روز چهارشنبه خبر داد.

سحاب نگاه همچنین ضمن بیان اینکه شرکت در این فستیوال دانشجویی برای عموم امکان‌پذیر است، یادآور شد: این جشنواره روز اول در دانشکده پزشکی مشهد و روزهای دوم و سوم در تالار چمران بیمارستان قائم برگزار می‌شود.

وی با اشاره به حضور 16 مهمان خارجی از کشور آلمان در این کنگره عنوان کرد: دانشگاه مونستر آلمان از جمله دانشگاه‌های پیشرو در زمینه علوم اعصاب است که بیش از 100 سال قدمت دارد.

توسعه علوم اعصاب ماموریت ویژه خراسان بزرگ

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در بخش دیگری از این نشست ابراز داشت: نخستین کنگره بین المللی «التهاب سیستم عصبی» و اولین فستیوال دانشجویی «علوم اعصاب» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با همت دپارتمان اعصاب این دانشگاه برگزار می‌شود.

محمدرضا اعتضاد رضوی ادامه داد: پس از ابلاغ طرح تحول و نوآوری آموزش توسط وزارت بهداشت و تصویب سند آمایش سرزمینی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی از 50 ماموریتی که برای 10 منطقه آمایشی کشور در نظر گرفته شد، پنج ماموریت ویژه به خراسان بزرگ اختصاص یافت که توسعه علوم اعصاب یکی از این ماموریت‌ها به شمار می‌رود.

اعتضاد رضوی با بیان اینکه علوم اعصاب یک تخصص بین رشته‌ای است، اظهار داشت: تحولاتی که طی سال‌های اخیر در علوم اعصاب صورت گرفته، بسیار قابل توجه است. برهمین اساس کارگروه علوم اعصاب در منطقه 9 یعنی خراسان های رضوی، شمالی و جنوبی با همکاری دانشگاه‌ها و دانشکده‌های منطقه شکل گرفت.

وی با اشاره به اینکه بیش از شش ماه از راه‌اندازی دپارتمان علوم اعصاب در مشهد می‌گذرد، افزود: تشکیل بانک اعصاب، کشت سلول‌های بنیادی و آسیب شناسی گروه‌های مختلف اعصاب از جمله فعالیت‌های این دپارتمان به شمار می‌رود.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: کنگره بین‌المللی «التهاب سیستم عصبی» با حضور 16 استاد از کشور آلمان، هفت دانشجوی نخبه، ارائه سخنرانی و سه کارگاه علمی از 22 تا 24 فروردین ماه در مشهد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/چ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۵۸۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی