Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در ابتدا اجرای طرح تحول سلامت 38 درصد در مناطق روستایی کسری پزشک داشتیم گفت: در نخستین مرحله اجرای طرح تحول سلامت با افزایش 450 درصدی اعتبارات، کسری پزشک در بخش روستایی به کمتر از 4 درصد رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ مصطفی مهرابی بهار امروز در نشست خبری هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد اظهار کرد: مطالبات مردم از دستگاه‌ها توسط خبرنگاران اعمال می‌شود و مردم با عینک خبرنگارآن‌همدیگر و دستگاه‌ها را می‌بینند بنابراین هرچه عینک شفاف‌تر باشد این تصویر نیز شفاف‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خبرنگاران را مهندسان فرهنگی جامعه عنوان کرد و ادامه داد: مقایسه ایران با سایر کشور و حتی مقایسه مشهد با شهر دیگر باید متناسب با امکانات، نیرو و توان آن باشد.

مهرابی بهار به کاهش میزان سرگردانی بیمار و همراه بیماران در بیمارستان‌ها مشهد اشاره کرد و افزود: یکی از نشانه‌های عدالت اجتماعی در حوزه سلامت کاهش سرگردانی بیمار و همراه بیمار برای تهیه دارو است که این امر پس از اجرای طرح تحول سلامت به‌خوبی حس می‌شود.

وی به همگانی شدن بیمه در سراسر کشور اشاره و بیان کرد: اجرای این طرح در کشور باعث تحسین سازمان بهداشت سازمان جهانی شد.

مهرابی بهار اضافه کرد: با اجرای طرح تحول سلامت هتلینگ بیمارستان‌ها ارتقاءیافته است و بیش از هزار و 400 تخت، به تخت‌های بیمارستانی ما افزوده‌شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از اقدامات بسیار خوب دانشگاه ما اجرایی اتوماسیون سینا است که به‌طور الکترونیکی برای بیماران پرونده تشکیل می‌دهد؛ این اتوماسیون بومی است.

وی در خصوص حضور بیماران در راهروهای بیمارستان‌ها اظهار کرد: وقتی در بخش 25 تخته، 70 مریض در حال رسیدگی داریم درحالی‌که با کمبود پرستار نیز مواجه هستیم،‌ نشان از خدمت‌رسانی خارج از توان آن بیمارستان است.

وی در خصوص بیمارستان کلات اظهار کرد: این بیمارستان در اثر فشارهای دولت و مسئولان این شهر افتتاح شد و اگرنه، ساخت این بیمارستان آن‌هم در مسیر سیل با توجه به جمعیت این شهر به‌هیچ‌عنوان مقرون‌به‌صرفه نبود به‌علاوه که تأمین نیرو درمانی برای این بیمارستان کوچک با مشکلات زیادی همراه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: نخستین فاز طرح تحول سلامت در بخش بهداشت از روستا شروع شد، مرحله دوم در حاشیه شهر، سپس شهرهای 20 تا 50 هزار نفر و درنهایت در بافت مرکزی شهر مشهد ادامه یافت.

مهرابی بهار با بیان اینکه در ابتدا اجرای طرح 38 درصد در مناطق روستایی کسری پزشک داشت اظهار کرد: در نخستین مرحله اجرای این طرح با افزایش 450 درصدی اعتبارات، کسری پزشک در بخش روستا به کمتر از 4 درصد رسید.

وی افزودن اقلام جدید، تعمیر و ترمیم خانه‌های بهداشت از دیگر اقدامات انجام‌شده در روستاها عنوان کرد و افزود: 41 مرکز جامع خدمات سلامت و111 پایگاه سلامت از دیگر اقدامات ما در این چهار سال است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در ۴ سال گذشته ۲۶۰ نفر از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی‌ مشهد ارتقاء رتبه و جایگاه علمی داشته‌اند اظهار کرد: این موضوع روند بسیار خوبی به لحاظ کمی و کیفی است.

مهرابی بهار عنوان کرد: 32 هزار متر فضای آموزشی کم داریم البته با ساخت دانشکده داروسازی تا حدی این کمبود جبران شد و امیدواریم با تأسیس دانشکده‌های جدید در آینده بتوانید این مقدار فضایی آموزشی را تأمین شود.

در ادامه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره به اینک بخش اعصاب و روان بیمارستان قائم حدود 79 تا80 تخت افزود شد، اظهار کرد: با افزایش این تعداد تخت، بیماران از راهرو جمع و خدمات بهتر به آن‌ها ارائه خواهد می‌شود.

شاپور بدیعی بیان کرد: با تقویت بیمارستان‌های کاشمر و قوچان را تا آذرماه امسال روند کاهش اعزام بیماران اعصاب و روان به مشهد خواهیم داشت.

وی از راه‌اندازی فاز جدید بیمارستان ‌هاشمی نژاد با 35 تخت خبر داد و ادامه داد: بخش اعصاب و روان تا یک ماه دیگر در بیمارستان امام رضا(ع) فعال می‌شود.

وی با اشاره به قدمت 45 ساله بیمارستان قائم بیان کرد: هم‌زمان با فعالیت این بیمارستان به بازسازی آن را در دستور کارداریم که این موضوع باعث شلوغ بودن بیمارستان شده و این مسئله تا یک سال دیگر ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۸۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور از افتتاح بیش از ۱۶هزار تخت بیمارستانی از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محسن منصوری، ظهر امروز، در بازدید از بیمارستان در دست ساخت نیایش گفت: دولت توجه ویژه‌ای به توسعۀ زیرساخت‌های بهداشت و درمان دارد.

او با بیان اینکه سرانۀ زیرساخت‌های بهداشت و درمان در لرستان نسبت به میانگین کشور کمتر است، اضافه کرد: بیمارستان نیایش مصوبه سفر رئیس‌جمهور به این استان است.

منصوری: بر احیای واحدهای راکد متمرکز شده‌ایم + فیلم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تأکید کرد: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در دو سال گذشته 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و این پروژه اکنون به 65 درصد پیشرفت رسیده‌است.

منصوری بیان کرد: 2000میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان نیایش خرم‌آباد نیاز است که بخشی از این اعتبار باید در بودجۀ جاری کشور و بخشی نیز با کمک منابع استانی تأمین شود.

او خاطرنشان کرد: بیش از 16هزار تخت بیمارستانی از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون در کشور افتتاح شده‌‌‌ و به بهره‌برداری رسیده‌است.

عملیات اجرایی بیمارستان نیایش خرم‌آباد در زمینی به‌مساحت 107 هزار مترمربع در 14 بلوک در مجتمع پردیس دانشگاهی کمالوند سال 1390 آغاز شده‌است.

بیمارستان 551 تختخوابه نیایش بنا بود 36 ماه به بهره‌برداری برسد، اما پس از گذشت 10سال هنوز نیمه‌کاره است.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • وزیر نفت: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت افزوده شد
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • ۲ هزار واحد به ظرفیت نهضت ملی مسکن دزفول افزوده شد
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد