Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهدمقدس گفت: هزینه ارائه خدمات قبل از پرداخت باید به رویت بیمار برسد . ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴ استانها خراسان رضوی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، محمدرضا دارابی ظهر امروز در نشستی خبری اظهار داشت: در حوزه نیروی انسانی و بهداشت بی‌نیاز از تمامی پزشکان خارجی شدیم و اکنون در دورترین روستاها پزشک به امر طبابت می‌پردازد و هیئت پزشکی ایران از جایگاه ویژه‌ای در سطح بین‌الملل برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در 153 رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، فوق دکتری، فوق تخصص، فولوشیپ و PHD پذیرش دانشجو داریم، همچنین از زمانی مجوز پذیرش دانشجویان خارجی دریافت شده، تعداد 60 نفر در مقاطع تکمیلی و 250 نفر در مقاطع کاردانی و کارشناسی ثبت‌نام شده‌اند که به تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تعداد دانشجویان این دانشگاه گفت: هم‌اکنون تعداد 9237 دانشجوی در حال تحصیل، 1280 دانشجوی پردیس، 288 دانشجوی خارجی داریم و در سال تحصیلی جاری 1708 دانشجوی جدید پذیرش شدند.

دارابی با بیان اینکه در حوزه بهداشت خدمات شایانی در نقاط مختلف استان به‌ویژه مناطق حاشیه شهر داشتیم و سطح ارائه خدمات پس از اجرای طرح تحول سلامت رشدی 60 درصدی داشته تصریح کرد: در حوزه پژوهش هم به افتخارات زیادی دست یافتیم و در حوزه آموزشی نیز تعدادی از اساتید بازنشسته شدند و تعدادی جوان جایگزین شدند و تعداد 60 نیروی جدید اضافه خواهد شد و هم‌اکنون 850 عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داریم که پس تهران بالاترین میزان را داریم.

وی تاکید کرد: در حوزه درمان بیشترین تعداد متخصصان را از تهران گرفتیم و 73 متخصص جذب دانشگاه علوم پزشکی مشهد شدند و به لحاظ پزشک عمومی بی‌نیاز هستیم و تنها در تعداد محدودی از تخصص‌ها نیازمند متخصص هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اجرایی کردن سیستم ارجاع در کاهش هزینه‌ها، طبابت صحیح و جلوگیری از اعزام بی‌رویه به شهرها موثر است و امیدواریم دولت هم همت ویژه‌ای داشته باشد، خاطرنشان کرد: در حوزه مواد غذایی 850 واحد تولید کننده استان تحت نظارت هستند تا غذای سالم در سفره مردم باشد و در حوزه دارو هم این نظارت‌ها می‌شود و از همکاری شرکت‌های دارویی هم که مطالبات زیادی دارند تشکر می‌کنیم و این وعده را می‌دهیم که بخش دیگری از مطالباتشان به‌زودی پرداخت شود.

دارابی گفت: فعالیت‌های بخش بهداشت قبل از شروع کار دولت یازدهم در 1160 واحد بود که از این تعداد 160 واحد آن تعطیل بود و در بازنگری‌ها تعداد واحدها از 1310 به 1433 واحد افزایش یافت.

وی افزود: قبل از طرح تحول سلامت 360 واحد و معادل 38 درصد واحدها فاقد پزشک بودند و امروز میزان کسری‌ها کمتر از 4 درصد است و 111 پایگاه سلامت شهری، 42 مرکز جامع خدمات سلامت شهری و 7 واحد مرکز مجری پزشک خانواده روستایی در 4 سال اخیر راه‌اندازی شد و بهبود استانداردهای بالای 95 درصد را با اعتبار بالغ بر 63 میلیارد تومان داشتیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تفاهم سه جانبه میان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استانداری خراسان رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جهت افزایش واحدهای درمانی منعقد شده بیان کرد: تاکنون 300 واحد آن به‌طور کامل ساخته شده و به بهره‌برداری رسیده و مجموع آن بیش از هزار واحد است و تاخیر در اجرا هم به دلیل نبود زمین بوده؛ در دولت یازدهم و دوازدهم بیش از 320 هزار متر مربع نوسازی از صفر تا 100 درصد را داشتیم که مجموع اقدامات بازسازی‌ها از 10 تا 80 درصد بوده است.

دارابی تصریح کرد: در حوزه انضباطی در همه حوزه‌ها جزو دانشگاه‌های برتر کشور هستیم و در حوزه عفاف و حجاب رتبه نخست کشور را در اختیار داریم. طرح تحول آموزش و آمایش سرزمینی را در قالب 11 محور اجرا کردیم و در این حوزه 5 ویژه برنامه محوری در منطقه 9 کشور اجرایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حوزه پیش بیمارستانی مرکز جدید پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه علوم پزشکی در سال جاری راه‌اندازی شد، گفت: پس از مرکز شیراز دومین مرکز کشور در مشهد افتتاح شد و در این حوزه جایگاه ویژه‌ای داریم و در حوزه بیمارستانی هم 6 بیمارستان اضافه شد که 4 مورد آن راه‌اندازی شده و 2 مورد دیگر در حال افتتاح است و یک مرکز هم به زودی در باخرز افتتاح می‌شود.

دارابی گفت: در بحث زایمان طبیعی رشدی 22 درصدی داشته‌ایم و در زایمان نخست‌زا هم رشدی 11 درصدی داشته‌ایم و در بحث سزارین نیز کاهش چشمگیری داشته‌ایم؛ همچنین موضوع سقط‌های غیرقانونی باید از سوی پزشکی قانونی پاسخ داده شود.

وی افزود: سازمان انتقال خون مجموعه‌ای مستقل بوده و زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیست، اما جلسه‌ای با وزیر و رئیس این سازمان جهت پیگیری وضعیت ساختمان سناباد که 8 سال است رها شده برگزار شد و پیشنهاد فروش این ملک و خرید ملکی جدید در موقعیتی بهتر مطرح شد؛ اداره کل انتقال خون خراسان رضوی خون مورد نیاز 58 بیمارستان استان را رایگان تامین می‌کند و معتقدیم که به جز موارد اورژانسی باید هزینه‌های خون و فرآورده خونی از بیمار دریافت شود تا بخشی از بودجه این مجموعه تامین شود و در این رابطه نیازمند تصویب قانونی از سوی مجلس هستیم و معتقدیم که کُندی حرکت به دلیل عدم اقدام جدی مسئولان کشوری این مجموعه بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طلب 800 میلیارد تومانی این مجموعه از دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: از بیمه سلامت 580 میلیارد تومان و 220 میلیارد تومان هم از تامین اجتماعی طلبکار هستیم؛ در دولت‌های نهم و دهم هیچ آمبولانسی به دانشگاه داده نشد و دولت یازدهم 120 آمبولانس اختصاص داد و 5 آمبولانس دیگر هم تا پایان سال تخصیص می‌یابد و 20 تا 30 دستگاه دیگر هم از سوی وزارتخانه تا پایان فروردین ماه سال 97 تخصیص می‌یابد.

دارابی تصریح کرد: در بحث بحران زلزله و سفرهای نوروزی وضعیت بحرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برطرف شد و نوسازی‌های بیمارستان‌های امدادی، طالقانی، قائم(عج) و امام رضا(ع) تکمیل شد و بیمارستان هاشمی‌نژاد هم در صورت تامین بودجه 15 ماهه انجام می‌شود و دستورالعمل کشیک‌های ویژه نوروزی ابلاغ شده است.

وی تاکید کرد: در حوزه ستاد نظارت بر درمان بخش خصوصی اختیارات ستاد نظارت بر تعرفه‌ها به استان‌ها واگذار شده و هزینه ارائه خدمات قبل از پرداخت باید به رویت بیمار برسد و در بحث درمان هم اگر مردم مشکلی مشاهده کردند با شماره تلفن 190 در میان بگذارند و در مشهد بیش از 7 هزار مرکز درمانی غیردولتی وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: برای کمک به بخش سلامت استاندار خراسان رضوی قول ساخت بیمارستان 540 تختخوابی در مناطق حاشیه شهر و اختصاص فضای درمانی به مساحت 20 هکتار در هاشمیه را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داده که در بحث اختیارات دولتی کوتاهی نشده و اجرای این طرح‌ها نیازمند ورود سرمایه‌گذاران است.

دارابی گفت: سهم سلامت استان از برنامه ششم توسعه 6.5 درصد و معادل 300 میلیارد تومان بوده، اما میزان این سهم از بودجه 97 اعلام نشده است، اما کاهش دارد و باید به وضعیت سال 95 مدیریت شود.

انتهای پیام/ ز

R41347/P41362/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۰۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها

به گزارش ایسنا، بهرام عین اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از دانشمندان و طرح‌های برتر حوزه آموزشی و تکریم مقام استاد ناصر سیم‌فروش، اظهار کرد: با برداشتن سقف درآمد حضور اساتید ما در کل کشور بهتر شده و منحنی حضور اساتید در دانشگاه‌ها صعودی شده است. امسال نزدیک ۱۸۰۰ مجوز جدید برای جذب اساتید دادیم و سال گذشته هزار نفر جذب شدند.

وزیر بهداشت در بخش دیگر سخنان خود خانواده محوری را مهم ترین مساله سلامت عنوان کرد و توضیح داد: امروزه تکثر گرایی و همجنس بازی و فساد مانع سلامت است. ما محورهایی داریم که باید بر روی این محورهای کلیدی خود تاکید کنیم و برگشت نوین به سمت این محورها داشته باشیم‌ و نقش خانواده در این بین بسیار مهم است. کما اینکه سبک زندگی در خانواده ایجاد می‌شود، امروزه توجه به مسائل عاطفی و روانی نقطه ضعف کل سیستم سلامت دنیا است.

عین اللهی با اشاره به از خودگذشتگی کادر درمان، یادآور شد: در کرونا نزدیک ۳۰۰ نفر شهید سلامت داشتیم. این نشان از فداکاری کادر سلامت دارد. باید سلامت را در ابعاد جسمی، مادی، روحی و معنوی ببینیم. در همین راستا طرح سلامت خانواده را در ۱۹۵ شهرستان شروع کردیم‌. باید محور اصلی خود در نظام سلامت را خانواده قرار دهیم. جمهوری اسلامی طرح سلامت خانواده را به عنوان یک طرح محوری مشخص کرده است. برخی فکر می‌کردند لیبرالیسم باعث شده است که خانواده‌ها از بین رود؛ بلکه اخیرا یک محقق غربی اعلام کرد که پاشیده شدن خانواده باعث لیبرالیسم شده است.

وی افزود: بنابراین در همه رشته ها و تخصص ها محور اصلی درمان و پیشگیری ما باید خانواده باشد. دانشگاه شهید بهشتی در این امر پیشگام بوده است. دانشگاه ما امروز باید دانشگاه در خدمت جامعه باشد. همه حرکت ها باید به سمت جامعه باشد، دانشکده بهداشت ما باید مشکلات بهداشت و جانعه را حل کند، کما اینکه فقط ۲۵ درصد عوامل، درمان و کار در داخل وزارت بهداشت است و ۷۵ درصد خارج از وزارت بهداشت است و ما باید عوامل بیماری را شناسایی کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به نام گذاری سال جاری توسط رهبر انقلاب با عنوان جهش تولید و نقش مردم در این بین، تاکید کرد: برخی دانشگاه‌ها قدمت ۸۰ ساله دارند؛ اما در تولید صفر هستند، از ابتدای انقلاب تا الان ما در تهدید بوده‌ایم و باید به سمت خودکفایی حرکت کنیم. لازمه جهش تولید و مشارکت مردم نیز این است که این جهش در دانشگاه رخ دهد.

عین اللهی با بیان اینکه انتظار داریم در حوزه دارو جهشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد شود، درباره تاریخ برگزاری جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: تاریخ پر افتخاری را در حوزه سلامت در ۴۵ سال گذشته طی کرده‌ایم که هر کسی در این تاریخ نقشی را اجرا کرده است. به جایی رسیدیم که اگر کسی بپرسد بزرگترین دستاورد انقلاب چه است؟، قطعا همه می‌گویند حوزه سلامت بزرگترین دستاورد انقلاب است.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشورهای مجاور و دور دست برای درمان به ایران مراجعه می‌کنند این دستاورد انقلاب است. ما در حوزه سلامت در منطقه جزو قوی ترین‌ها هستیم و در دنیا نیز جزو کشورهای بی‌نظیر در حوزه سلامت هستیم. نقش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جریان نیز قابل ملاحظه است. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قبل از انقلاب درست شد؛ اما تبلور آن با شروع انقلاب و با حضور اساتید برجسته مثل دکتر سیم فروش شکل گرفت که جهشی را در دانشگاه و یک نوآوری در همه رشته ها ایجاد کرد. این باعث شد ما در بسیاری از رشته ها در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سرآمد باشیم.

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم