Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همه بیماری‌ها در کشور قابل درمان است و ۹۰ درصد دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود و نیازی به کشور‌های خارجی نداریم.

محمدرضا دارابی محبوب، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: در حوزه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در 40 سال گذشته اگر مقایسه ای از وضعیت قبل از انقلاب و حال داشته باشیم،می بینیم که پیشرفت هایی چشمگیری حاصل شده است که هم نمود داخلی دارد و هم نمود بین المللی و جهانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارابی افزود: یک زمانی در کشور ما پزشکان هندی، پاکستانی، بنگلادشی و فیلیپینی به علت کمبود نیروی انسانی زیاد بودند و ما مجبور بودیم برای درمان مردم از وجود این پزشکان استفاده کنیم که نه فرهنگشان با فرهنگ ما جور بود و نه علمشان آنچنان علم مورد تاییدی بود، اما امروز در زمینه ی پزشکی  به حمدالله در همه رشته های تخصصی در داخل کشور تربیت نیرو داشتیم و از هرگونه نیروی خارجی بی نیاز هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: امروز می توانیم بگوییم، همه ی بیماری هایی که مردم به هر علتی در کشور دچارش می شوند در داخل کشور قابل درمان است و نیازی به اعزام بیماران به خارج از کشور نیست.

وی بیان کرد: البته به علت کثرت جذب دانشجو در رشته های پزشکی، مقداری افت آموزشی پیدا کردیم ولی باز هم فارغ التحصیلان ما در کشورهای مختلف جهان مورد تایید هستند و به راحتی در سایر کشورهای جهان پذیرش می گیرند.

دارابی خاطرنشان کرد: در بخش دارویی نیز امروز بیش از 90درصد داروها در داخل کشور تولید می شود و نیازی به کشورهای خارجی نداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان با اشاره به ارتباطات بین المللی نیز گفت: ما در بخش علوم پزشکی در استان خراسان رضوی، 6استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزو یک درصد برتر دانشمندان دنیا هستند و این نشان از تایید علمی اساتید دانشگاه ما در جهان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۱۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز