Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش چشمگیر بیماران مبتلا به کرونا در بخش‌های سرپایی، بستری و بیماران بدحال خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین بحرینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه جلسه ستاد کرونا بیان کرد: تشریح وضعیت استان به پهناوری خراسان رضوی کار ساده‌ای نیست، اما طی حدود ۲۰ روز گذشته ما افزایش قابل توجهی در همه مراکز درمانی، اعم از سرپایی، بستری و بیماران بدحال و فوتی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بحرینی بیان کرد: این زنگ خطری جدی است و اگر ما تغییری در شیوه زندگی خود ایجاد نکنیم و به پروتکل‌های بهداشتی بی توجه باشیم، به روزگار بدتری دچار می‌شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در نوبت اول حمله این ویروس در خراسان و مشهد، هم مسئولان همت کردند و تحت فرمانداری استاندار و رعایت مردم، موفق شدیم آن مقطع را نسبتا کم خطر پشت سر بگذاریم.

وی به مقایسه آمار بیماران مبتلا به کرونا در مشهد اشاره کرد و گفت: تعداد افراد بستری شده در مراکز درمانی در ۱۰ خرداد امسال، ۳۳۰ نفر بوده که این مقدار در ۱۰ تیر تقریبا دو برابر شده است.
بحرینی ادامه داد: تعداد افراد فوت شده، اعم از افرادی که تست کرونای مثبت داشتند یا افرادی که ما به کرونا در آن‌ها مشکوک بودیم، در ۱۰ خرداد ۱۱ نفر بوده و در روز‌های اخیر به ۳۰ نفر رسیده است، یعنی حدودا این آمار سه برابر شده است.

وی با تأکید براینکه محدودیت به معنی تعطیل شدن مغازه‌ها و بیرون نیامدن مردم از خانه است، به مردم توصی کرد که ضمن استفاده از ماسک، به فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت دست توجه کنند، چرا که این سه مساله خیلی ساده، می‌توانند در پیشگیری از کرونا اثر جدی داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخصوص وضعیت تخت‌های بیمارستانی مشهد برای بیماران مبتلا به کرونا، گفت: در مقطع قبلی کرونا ما بزرگترین و مجهزترین بیمارستان مشهد، یعنی بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) را به این بیماران اختصاص دادیم.

وی ادامه داد: با فروکش کردن موقت کرونا، آماده حمله دوباره آن بودیم. در این شرایط بیمارستان امام رضا (ع) به صورت موقت به وضعیت عادی و پذیرش بیماران غیرکرونایی و مباحث آموزشی پرداخت، اما با حمله مجدد این ویروس در دنیا و از جمله مشهد، موجب شد تا ما دوباره این بیمارستان را به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دهیم.

بحرینی تصریح کرد: در مرحله اول شیوع کرونا مشکل بستری نداشتیم و در این مرحله نیز تا الان مشکلی نداریم، ولی به این معنا نیست که، چون تخت خالی هست، باید پر شود. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی گفتنی است، برخی رسانه‌های مشهد صبح امروز خبر تعطیلی یک هفته‌ای این شهرستان را به دلیل شیوع کرونا و از ۱۴ تیر اعلام کردند که این خبر از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تکذیب شد.   

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شیوع کرونا تعطیلی مشهد مقابله با کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیماران مبتلا به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۷۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی