Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر محمدحسین بحرینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تجهیز این دانشگاه به امکانات تشخیص ویروس کرونای انگلیسی خبر داد و گفت: پیش از این موارد مشکوک به کرونای انگلیسی برای تشخیص و آزمایش به تهران ارسال می‌شد که اکنون این قابلیت در استان خراسان رضوی فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تاکنون نمونه‌های مختلف از موارد مشکوک به کرونای انگلیسی از شهر‌های این استان مورد آزمایش قرار گرفته که نتیجه هیچکدام مثبت نبوده و همه موارد از نوع کرونای چینی بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: هم‌اکنون فقط چند استان در کشور قابلیت تشخیص کرونای انگلیسی را دارند.
بحرینی همچنین در باره وضعیت خراسان رضوی از نظر شیوع کرونا بیان کرد: گرچه افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در این استان طی هفته‌های اخیر از شیب ملایم برخوردار بوده است، اما این استان از این نظر جایگاه خوبی در کشور دارد.
او تصریح کرد: خراسان رضوی از نظر کاهش موارد ابتلا پس از استان‌های سیستان و بلوچستان، قم، بوشهر و هرمزگان در رتبه پنجم کشور قرار دارد. بیشتربخوانید چرا همه‌گیری کرونا روی مردان تاثیر بیشتری داشته است؟


رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: وضعیت مشهد نیز از نظر شیوع کرونا در بین شهر‌های استان خراسان رضوی به نسبت خوب است که یکی از دلایل آن رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم می‌باشد در حالی که وضعیت برخی شهرستان‌های استان نظیر گناباد، کاشمر و سبزوار نگران کننده است.

بحرینی اظهار کرد: در هفته‌های اخیر شاهد افزایش تعداد مبتلایان روزانه به کرونا در خراسان رضوی هستیم، اما تعداد بستری شده‌ها و مرگ و میر تغییر چندانی نداشته است.


او افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۴ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری شدند که میانگین تعداد کل بستری شدگان در این استان ۴۴۴ نفر و تعداد بستری شده‌ها در بخش‌های مراقبت‌های ویژه ۱۴۱ نفر می‌باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به کاهش تعداد نتایج مثبت آزمایشات سرپایی کرونا در خراسان رضوی ادامه داد: در حال حاضر نتیجه آزمایش هشت درصد از مراجعان به مراکز منتخب کرونا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه مثبت شده در حالی که این میزان در اوج شیوع این ویروس ۶۲ درصد بود.
بحرینی بیان کرد: اکنون روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ آزمایش پی. سی. آر برای مراجعان سرپایی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می‌شود در حالی که این دانشگاه قابلیت انجام سه هزار و ۵۰۰ آزمایش را دارد.

او تصریح کرد: محموله دوم واکسن کرونا نیز به زودی وارد استان می‌شود که سهم این دانشگاه هفت هزار دز است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه علائمی از حساسیت واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشاهده نشده است تاکید کرد: از ۴۷۰ دز واکسن کرونا که به کادر درمانی شاغل در بخش‌های مراقبت‌های ویژه این دانشگاه تزریق شده فقط ۱۱ نفر علائم تب و لرز داشتند که با دارو‌های مسکن بهبود یافتند.   انتهای پیام//ز.ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرونای انگلیسی واکسن کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد کرونای انگلیسی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی دبیر برگزاری طرح حامیم گفت:سهمیه آذربایجان شرقی برای این طرح ۳۷۰ نفر بود اما با استقبال خوب دانشجویان و نام نویسی بیش از ۹۰۰ نفر برای شرکت در طرح حامیم توانستیم ۴۱۰ نفر را بپذیریم.

حجت الاسلام خیری هدف از برگزاری این دوره آموزشی را تقویت بنیه فکری دانشجویان، انس و الفت هر چه بیشتر دانشجویان و اساتید برای تبادل اطلاعات فرهنگی و راهکار‌های تعمیم مناسب آنها، امیدآفرینی و ایجاد روحیه شور و نشاط و طراوت بیشتر میان دانشجویان اعلام کرد و گفت: بنا داریم با اجرای این طرح فعالان فرهنگی دانشگاه به صورت میدانی در عرصه‌های مختلف دانشگاه حضور یافته و با شناسایی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاهیان نیرو‌های توانمند دانشگاه علوم پزشکی تبریز را به همگان معرفی می کنیم تا زمینه شبکه سازی بزرگ برای ارتباط دانشجویان با یکدیگر و گسترش دامنه شناسایی دیگر دانشگاهیان توانمند هم فراهم شود.

وی گفت: این دوره آموزشی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز است و در ۳ قسمت حضوری با ۸ جلسه آموزشی و با حضور اساتید مجربی از تهران در حوزه‌های مختلف و قسمت مجازی مربوط به ارزیابی دانشجویان و اردوی تفکیکی ویژه دانشجویان دختر و پسر شرکت کننده برگزار خواهد شد.

نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در افتتاح دوره آموزشی طرح حامیم با تاکید بر مثبت نگری و تاثیر آن در پیشبرد همه امور با تکیه بر انرژی و توانایی‌های فردی گفت: این نگرش در میان دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز جاری و ساری است و به یقین همین دانشجویان توانمند در ارتقای سلامت آتی جامعه نقش آفرین خواهند بود همچنان که صعود صد پله‌ای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نظام رتبه بندی ۲۰۲۴ تایمز هم موید این مهم است.

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی