Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هشت سال اخیر و در دولت تدبیر و امید ۴ بیمارستان بزرگ در مشهد ساخته شده است.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر سید محمد حسین بحرینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارتباط تصویری رییس جمهور با دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد،  گفت: در هشت سال اخیر و در دولت تدبیر و امید ۴ بیمارستان بزرگ در مشهد ساخته شده است که ساخت این تعداد مرکز درمانی در این مدت بی سابقه بوده است و نقش مهمی در خدمات رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع)، بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر، بیمارستان شهید هاشمی نژاد از جمله مراکز درمانی است که در این مدت ساخته شده است و بیمارستان امداد و نجات جنوب نیز به زودی مراحل ساخت آن به اتمام خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ساخت این تعداد بیمارستان در طول ۵۰ سال گذشته در مشهد کم نظیر بوده است و نقش موثری در بهبود کیفیت خدمات رسانی و افزایش رضایت مندی مردم داشته است، ادامه داد: در حال حاضر برای شروع ساخت یک بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی دیگر نیاز به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در صورت مساعدت رئیس جمهور می‌توان این طرح را که در یکی از مناطق محروم مشهد است، آغاز نمود.
بحرینی با ارائه گزارشی از وضعیت کرونا در شهر مشهد و استان خراسان رضوی بیان کرد: از ابتدای بهمن ماه سال گذشته روند ابتلا و بستری بیماران مبتلا به کرونا در این استان نزولی بوده است و هفته‌های اخیر میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری نیز تک رقمی و در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دو الی سه نفر در روز است.

او تصریح کرد: در حال حاضر و تعطیلات نوروزی نیز تعداد موارد بستری در تمامی مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه همانند گذشته ثابت و در برخی موارد نزولی است.
دکتر روحانی رئیس جمهور کشورمان در این ارتباط تصویری ضمن قول مساعد برای اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار امسال برای ساخت این بیمارستان، از رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواست تا با ارسال نامه درخواست به وزیر بهداشت، این موضوع را پیگیری نماید.
او ضمن قدردانی از اقدامات موثر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خدمات رسانی به مجاوران و زائران بارگاه منور رضوی افزود: کاهش موارد بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و استان خراسان رضوی نشان از تلاش‌های شبانه روزی مسئولان و کادرهای بهداشتی و درمانی است که به ثمر نشسته است.
رئیس جمهور کشورمان با بیان اینکه بیش از ۱۳ ماه است که مدافعان سلامت به صورت شبانه روزی در حال خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیر کرونایی هستند ادامه داد: به طور حتم ملت بزرگ ایران قدردان این زحمات است و اجر و پاداش واقعی در نزد خداوند متعال ماندگار خواهد بود.
دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این ارتباط تصویری با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی به طور همزمان در سراسر کشور در حال اجراست، گفت: در این طرح بیش از ۶۰۰ هزار نفر از نیروهای حوزه بهداشت و درمان در سراسر کشور آماده خدمات رسانی به مردم هستند.
او افزود: از ابتدای تعطیلات نوروزی ۸۲۲ هزار نفر به مراکز درمانی کشور مراجعه داشتند و ۱۹ هزار و ۶۰۶ مورد عمل جراحی اورژانسی و ۵۶ هزار و ۴۰۰ عمل غیر اورژانس انجام شده است.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: نیروهای بهداشت محیط به طور مستمر بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت دارند و طرح شهید سلیمانی نیز با همکاری بسیج به منظور جلوگیری از شعله ور شدن مجدد کرونا در حال اجراست.
 نمکی با بیان اینکه این سومین نوروزی است که همکارانم در حوزه بهداشت و درمان به دلیل وقع سیلاب در سال ۹۸ و بروز کرونا از سال گذشته در ایام نوروز درکنار خانواده خود نیستند، بیان کرد: با تلاش تمام مدافعان سلامت به زودی شاهد ریشه کنی کرونا در سراسرکشور باشیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خدمات رسانی ساخته شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۰۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان

به گزارش خبرآنلاین، وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

تسنیم در خبری نوشت: بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904252

دیگر خبرها

  • روند مثبت ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی قزوین
  • بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد