Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر شاپور بدیعی در حاشیه رونمایی از این طرح افزود: تمام پرونده الکترونیک بیماران در بیمارستان ولایت مشهد همچون اطلاعات هویتی، اوراق اصلی پرونده پزشکی و نسخه الکترونیک به‌صورت آنلاین در پرونده تحت وب بیماران ثبت می‌شود.

وی ادامه داد: مدیریت تخت‌های بیمارستانی و خدمات مرکز پایش مراقبت‌های درمانی (MCMC) در این بیمارستان به‌صورت هوشمند بوده و در خصوص داشبوردها هم دسترسی‌ها به مسوولان و عوامل مربوطه فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:از جمله مزایای این طرح دسترسی آسان به سوابق پزشکی و افزایش کیفیت داده‌های مراقبت سلامت، کاهش مصرف کاغذ برای تحقق دولت الکترونیک و حفظ محیط زیست، اجرای سریع‌تر و دقیق‌تر دستورات و اقدامات پزشکی و کاهش میزان خطاها در جهت ارتقای ایمنی بیمار، ایجاد زیر ساخت لازم به منظور استفاده از خدمات پزشکی از راه دور و تسهیل فرایند ثبت نسخ الکترونیک سرپایی و بستری است.

بدیعی افزود: در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی سامانه‌های متعددی فعال است و یک نمونه آن سامانه اطلاعاتی تحت وب است که در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی ولایت مشهد فعال است و در تیم سپید بیمارستان ولایت مشهد فرم‌ها و اطلاعات به‌گونه‌ای تنظیم شده که کارها نه تنها با سرعت و دقت بیشتر انجام می‌شود بلکه فرصت خدمت‌رسانی بهتر و موثرتر پرستاران به بیماران فراهم گردیده است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

بیمارستان  ۲۲۰ تختخوابی ولایت مشهد با ۱۸ هزار متر مربع زیربنا در پنج طبقه به عنوان نخستین بیمارستان تمام اتوماتیک کشور با هزینه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان همزمان با دهه فجر در بهمن ماه سال ۱۴۰۰ با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره‌برداری رسید.

در این بیمارستان تمامی بیماران سوانح و امداد پذیرش می‌شوند.

 این مرکز درمانی که دارای واحدهای پاراکلینیکی و بخشهای اورژانس، ۶ بخش بستری، هشت اتاق عمل و چهار بخش آی‌.سی‌.یو است ضمن انجام ماموریت اقدامات درمانی به سوانح و تروما و همچنین اعمال جراحی عروق، کمک شایانی به کاهش بار ترافیک کاری در حوزه درمان استان و مشهد کرده است.

برچسب‌ها هفته دولت مشهد ویدئوکنفرانس سید ابراهیم رییسی آیت‌الله رئیسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت مشهد ویدئوکنفرانس هفته دولت مشهد ویدئوکنفرانس سید ابراهیم رییسی آیت الله رئیسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ولایت مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۴۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است